Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Immortal: Unchained

*
Όπως ανακοίνωσαν η Sold Out και η developer Toadman Interactive, το Immortal: Unchained θα κυκλοφορήσει στις 7 Σεπτεμβρίου, για PlayStation 4, Xbox One και PC. Η τιμή του θα είναι €49,99. To παινίδι ανήκει στην κατηγορία των third person action RPG's και οι δημιουργοί του έχουν αντλήσει έμπνευση από τη σειρά Dark Souls. Η ιστορία του διαδραματίζεται σε ένα μελλοντικό κόσμο, όπου λόγω ενός περίεργου γεγονότος, βρίσκεται στα όρια της καταστροφής. Τα κύρια στοιχεία που θα βοηθήσουν τους παίκτες να επιβιώσουν και συνάμα να ολοκληρώσουν το παιχνίδι είναι η ταχύτητα, ο σωστός συγχρονισμός των επιθέσεων και η αποφυγή των εχθρών. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό μας preview. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το νεότερο story trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*